logo Plakwerken Demasure

Plakwerken

Demasure

Oudstrijdersstraat 37

8770 INGELMUNSTER

Tel. 051/30 28 44

056/66 88 45

Tel. 051/31 52 90

Fax. 051/31 80 65

Over ons

Bazen Bob & Ivan

Noël Demasure, papa van Bob, Els, Ivan, Daisy en Griet, getrouwd met Clara Vermeersch, is begonnen met zijn zaak toen hij 27 jaar was. Daarvoor werkte hij bij zijn vader en broer. In november 1975 kreeg hij een arbeidsongeval dat na 7 weken fataal afliep waardoor Clara achterbleef met de zaak en 5 kinderen waarvan het laatste 10 dagen na het overlijden van haar man geboren werd. Dankzij de steun van een van de drie werknemers die toen in dienst waren (Willy Demasure), de aannemer, de leverancier en in het bijzonder de firma Verscheure uit Harelbeke die tot op heden nog leverancier is, kon Clara de zaak blijven runnen. Ook kennissen en familie waren een grote steun, in het bijzonder nonkel Noël Ricart die er alles aan gedaan heeft om de firma een nieuwe wending te geven. Vernieuwingen werden ingevoerd o.a. éénlaagbepleistering waarin ze bijgestaan werden door het Knaufsysteem met tal van demo's en vergaderingen. Bob is gestart in 1978 als stukadoorhulp, Ivan heeft de ploeg vervoegd in 1982 als leerjongen, vanaf dan hebben ze enkele jaren gewerkt hebben onder de naam Demasure- Vermeersch met een 5-tal mensen in dienst. Daarna werd gekozen voor BVBA plakwerken Demasure.

De firma Plakwerken Demasure werd opgericht in 1990 en werd overgenomen door Clara Vermeersch. De BVBA wordt momenteel geleid door 3 zaakvoerders : Clara Vermeersch , Bob Demasure en Ivan Demasure. In het eerste jaar werd een nieuw magazijn gebouwd aan de kant van de Oudstrijderstraat. In 1991 werden 2 machines aangekocht.

De firma werd verder uitgebouwd en in 2003 werd de firma versterkt met een administratief bediende. In 2005 werd een nieuw magazijn bijgebouwd met alles wat er nodig was: grotere burelen, kleedkamers met douche en het nodige sanitair. Ondertussen zijn er +/- 20 werknemers in dienst. Er werd geïnvesteerd in meerdere machines waardoor we een hele waaier van verschillende werken aankunnen, van klein naar groot, van heel oud tot modern klassiek, het mag zelf iets uniek zijn. We werken vooral in scholen, rusthuizen, kinderopvangcentra, appartementen, bureelgebouwen, woningen… Voor zowel nieuwbouw, grote projecten, maar ook renovatie en kleine verbouwingen staan wij garant voor een onberispelijke afwerking van uw pleisterwerk.